Jeśli lubicie smaczne dania, a przy okazji macie wielkie serca to w piątek 8 grudnia wieczorem weźcie udział w V Degustacyjnej Kolacji Charytatywnej. Organizatorzy zapewniają, że zadbają nie tylko o Państwa kubki smakowe, ale także o doznania słuchowe.
Zebrane z tej okazji darowizny pomogą podopiecznym gorzowskiego Hospicjum. W menu m.in.: pieczona dynia pachnąca indyjską kuchnia czy krem z borowika szlachetnego.
Zaprasza Karolina Kapałczyńska, członek zarządu Stowarzyszenia Hospicjum Św. Kamila
Znany gorzowski szef kuchni Kamil Tużnik przygotuje na tę kolację danie rybne
Jedną z dodatkowych atrakcji w czasie tej wyjątkowej kolacji, która odbędzie się w hotelu Fado będzie pokaz kolekcji „Postcards from Gorzów” przygotowanej przez gorzowską projektantkę Natalię Ślizowską.
Aby zarezerwować jedno z tych ostatnich miejsc na tej wyjątkowej kolacji zadzwońcie pod nr 507 030 071.