Szefowie kuchni wspomogą Hospicjum

mat. organizatora

Podobno do serca najlepiej jest trafić przez żołądek. Gorzowscy szefowie kuchni nie tylko trafiają do serc, ale także otwierają swoje. W piątek połączą siły i przygotują Degustacyjną Kolację Charytatywną na rzecz podopiecznych Hospicjum św. Kamila.

Degustacyjną kolacja jest organizowana w Hotelu FADO po raz trzeci. W poprzednich latach podczas wydarzenia udało się uzbierać m.in. 22 tys. złotych na zakup sprzętu rehabilitacyjnego. Dochód z jutrzejszej kolacji wspomoże działalność Hospicjum Domowego dla Dzieci i podopiecznych Świetlicy Jaskółka. W akcji charytatywnej weźmie udział 7 szefów kuchni. Wśród nich jest Wojciech Mazur:

Podczas Degustacyjnej Kolacji Charytatywnej prowadzone będą także licytacje, a wieczór umilą występy artystów. Początek wydarzenia o godzinie 18.

Exit mobile version